Від інновації до результативності

2014-11-12

/Files/images/novini_15/Міський семінар_фото.jpg 11 листопада в Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено міський семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів за темою «Інновації – шлях до результативної діяльності навчального закладу». Відкрила семінар та ознайомила з його програмою Сєдих Т.М., завідувач методичним кабінетом відділу освіти. Психолог методичного кабінету Оринко М.В. допомогла створити емоційний настрій учасникам семінару, провівши психологічний тренінг.

/Files/images/novini_15/Міський семінар_фото2.jpg Директор школи Салівон Н.В. висвітлила теоретичні аспекти інновацій та ознайомила з впровадженням інноваційної діяльності в практику роботи школи за напрямками: робота з педагогами, навчальний процес, виховна робота, управлінська діяльність. Зацікавленість учасників семінару викликали педагогічні клуби «Ритм», «Росток», «Факел». Особливості роботи розкрили у своїх виступах керівники клубів: Каменєва І.Л., Семеркова Л.Г., Ейсмонт О.В. Систему моніторингових досліджень, яка використовується в управлінській діяльності, представила Кріцина О.Г.

На практичній частині учасники семінару відвідали сучасні уроки з використанням інтерактивних педтехнологій в початкових класах вчителів Романенко І.В. (2 клас), Каменєвої І.Л. (4 клас) та в середніх класах вчителів Пасюги Ю.Ю. (5 клас), Іващенко Н.В. (9-Б клас).

/Files/images/novini_15/Міський семінар_фото3.jpg Особливу зацікавленість викликало заняття шкільного товариства «Ерудит» (вчитель Черемісова Н.М.), яке було проведено англійською мовою. Групи істориків, натуралістів, економістів, лінгвістів представили символи України, провели гру «Найрозумніший» та розповіли, за що вони люблять Україну.

Наприкінці семінару директори шкіл міста, працівники відділу освіти висловили велику вдячність адміністрації та вчителям навчального закладу за високий професіоналізм та сучасний рівень проведеного семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

До кого Ви звернетеся за допомогою у виборі професії

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930