Батьківська конференція

2016-05-21

20 травня в нашій школі відбулася загальношкільна батьківська конференція.

На початку заходу учні школи презентували батькам виступ художніх номерів.

Директор школи Салівон Н.В.,у своєму виступі розповіла про події, які відбулися в нашому освітньому закладі , які зміни принесли у цьому році в наше шкільне життя, чого ми досягли, що нам не вдалося, якими проблемами переймаються наші діти, учителі та наголосила на важливості співпраці батьків із педагогічним колективом як запоруки успіху дітей.

фото

Про численні здобутки не лише на рівні міста, а й області говорила заступник директора школи з навчальної роботи Семеркова Л.Г. Вона нагадала батькам про важливість щоденного контролю за навчанням дітей та їх відвідуванням школи в досягненні успішних результатів.

фото

Наступним питанням, яке розглядалось було виховання національно - патріотичного почуття у учнів навчального закладу.

Директор пришкільного табору "Планета мрій" Ракша С.О., ознайомила присутніх із планом роботи табору та розповіла про цьогорічну особливість, роботу іноземних волонтерів.

ракша

Із заключними словами виступила директор школи Салівон Н.В. , яка наголосила, що саме школа та батьки сьогодні є керівниками життя особистості і місце їх – допомогти дитині в її всебічному розвитку . Вона закликала підтримувати конструктивний діалог сім'ї та освітнього закладу, разом вирішувати ключові питання і проблеми навчання та виховання учнів, подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем школита матеріальну підтримку в організації вдосконалення навчально-виховного процесу школи у поточному навчальному році, висловила впевненість, що батьки і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилляна досягнення успіху в нашій спільній справі – вихованні успішної особистості.

школа

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

До кого Ви звернетеся за допомогою у виборі професії

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031