Шкільне свято "Олімп Слави"

2016-05-21

/Files/images/DSC_0250.JPG

21 травня у Чугуївській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 пройшло яскраве, урочисте свято «Олімп слави». Протягом навчального року школярі брали активну участь у міських та обласних олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях. І це свято шкільної слави в честь переможців, талановитих і обдарованих дітей.
У номінації «Інтелектуальна обдарованість» грамоти і подарунки були вручені переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.
Всього 11 перемог на обласному рівні завоювали наші учні:
1) Пльонкін Артем (10 кл.) – 5 перемог: ІІ м. – біологія, ІІ м. - історія, ІІ м. - українська мова та література, ІІІ м. - географія, ІІІ м. - українська мова і література;
2) Григоренко Анна (11-Б кл.) – ІІ м. – біологія;
3) Пасюга Денис (11-Б кл.) – ІІ м. – інформаційні технології;
4) Мікіша Данило (9 кл.) – ІІІ м. - інформаційні технології;
5) Дробот Сава (11-Б кл.) – ІІІ м. – інформатика;
6) Ведмідь Дар'я (10 кл.) – ІІІ м. – екологія;
7) Челомбітько Аліна (11-Б кл.) – ІІІ м. на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України, секція «Медицина».
У цій номінації нагороди також отримали учні 4 класу: Пасєчнікова Дарина, Мільченко Ангеліна, Бочарова Анастасія, які посіли І місце на обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина - Україна».
За високі досягнення в роботі з обдарованими дітьми були нагороджені вчителі-наставники, серед них:
• Саливон Н.В., яка підготувала 8 переможців міських олімпіад з хімії та біології, двох обласних олімпіад з біології та переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.
• Крицына Е. Р., підготувала 7 переможців міських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій і трьох переможців обласного етапу.
• Пєнкіна Р. А. підготувала 7 переможців міських олімпіад з правознавства та історії, двох переможців обласних олімпіад з історії;
• Серік О. В. підготувала 5 переможців міських олімпіад з екології та астрономії і призера обласної олімпіади з екології.
• Ясько Н.Ф. підготувала трьох переможців міських олімпіад та призера обласної олімпіади з російської мови та літератури;
• Заблодская Е. В. підготувала 2 переможців міської олімпіади та призера обласної олімпіади з української мови та літератури.
20 учнів та 11 вчителів школи також були нагороджені за перемоги в міських олімпіадах.
Всього учні школи зайняли в цьому навчальному році 52 призових місця в місті, 11 місць в області і за результатами рейтингу школа посіла І місце серед навчальних закладів міста.
В номінації «Творча обдарованість» нагороди отримали:
Рютина Марина (11-Б кл.) –переможець міського конкурсу «Таланти ІІІ тисячоліття»;
Дерев'янко Анна (7-А кл.) – переможець міського конкурсу «Весняні дзвіночки»;
Сагайдина Валерія ( 11 – Б кл.) – переможець міського вокального конкурсу «Алло, ми шукаємо таланти».
Свою першу нагороду отримали учасники танцювального колективу «Сонечко» - наші найменші учні – першокласники, які стали переможцями міського конкурсу «Феєрія танцю».
У номінації «Спортивна обдарованість» нагороди вручали кращим спортсменам школи, переможцям міських змагань:
- команда юнаків, яка посіла і місце у міській легкоатлетичній естафете;
- баскетбольна команда за ІІІ місце;
- команда 10 класу за ІІ місце в змаганнях, присвячених перемозі у Другій Світовій війні.
Доброю традицією стало щорічне підведення підсумків шкільних конкурсів «Учень року» та «Кращий клас року». Другий рік поспіль грамоту і статуетку переможця конкурсу «Учень року-2016» отримав учень 10 класу Пльонкін Артем, а «Кращим класом 2016 року» був визнаний 10-й клас (класний керівник Чураева В. В.), за що класний колектив був нагороджений грамотою та цінним подарунком.
Зі словами привітання до присутніх звернулася Саливон Н.В., директор школи, яка привітала дітей та вчителів із заслуженими перемогами. Побажала кожному з хлопців завжди прагнути до перемог і обов'язково підкорити Олімп слави.
Особливі слова подяки Наталія Володимирівна висловила батькам: Пасюге Максиму Григоровичу, Григоренко Сергію Васильовичу, Шишкову Сергію Леонідовичу, Челомбітько Вікторії Олександрівні, Стешкину Євгену Дмитровичу за спонсорську допомогу у проведенні свята, придбання грамот і подарунків, за особистий внесок у розвиток та підтримку обдарованих дітей.
Тільки об'єднавши зусилля педагогів, батьків, дітей можна домогтися високих результатів!

олимп

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

До кого Ви звернетеся за допомогою у виборі професії

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930