Випускний 11- х класів.

2016-05-28

фото

До неба музика сягає, наче мрія,

І тане в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія…

У школі випускний останній бал.

Сьогодні ми зібрались для прощання.

Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.

Це свято зрілості, і свято розставання,

І майбуття прекрасна світла мить.

фото

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль.Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого?Подвір'я школи майорить різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками.

Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

Директор школи Салівон Наталія Володимирівна зачитує наказ про випуск учнів із школи та вручає атестати. До вітань директора приєднються батьки, родичі, друзі. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Романенко Інни Володимирівни, класних керівників Пасюги Юлії Юріївни та Пєнкіної Рими Олександрівни.

З уст випускників звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє.

Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчувають радість, смуток та світлу печаль...
Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено бється серце,а то і зовсім десь зникав його стукіт,бо у вирій життя полетять їх пташенята.

фото

До школи прийдуть нові діти і вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя. Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.

фото

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

До кого Ви звернетеся за допомогою у виборі професії

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031