• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини закладу
  • GoCamp AfterSchool - новий формат позашкільної програми з поглибленим вивченням англійської мови із залученням іноземного волонтера

GoCamp AfterSchool - новий формат позашкільної програми з поглибленим вивченням англійської мови із залученням іноземного волонтера

2017-11-06

/Files/images/2017foto/фото1.jpg

/Files/images/2017foto/38031326492_5ec2d7db4f_k.jpg

В рамках всеукраїнського проекту GoCamp AfterSchool, який проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України та за сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив вчитель англійської мови нашої школи Черемісова Н. М. брала участь в семінарі, який проходив з 27 по 29 жовтня в місті Ірпінь Київської області.

GoCamp AfterSchool – це новий формат позашкільної програми з поглибленим вивченням англійської мови із залученням іноземного волонтера.

Після уроків діти зможуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись лише англійською мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми діти зможуть навчитися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними до інших.

Окрім позашкільної роботи з дітьми, волонтери також будуть брати участь у навчальному процесі – уроках англійської мови і допомагати вчителеві проводити заняття.

Програма з волонтером триватиме три тижні і включатиме:

- Роботу надсуспільно-корисним проектом/ами.

- Розмовні, кіно-клуби, ігри.

- Відвідування волонтером уроківанглійської мови.

- Спільніекскурсії, подорожі (за бажанням школи та волонтера).

- Великий міжкультурний західза участю всіх бажаючих дітей, школи і волонтера.

Для вдалої реалізації проекту, протягом тренінгу вчителі мали змогу спробувати різні методи та прийоми на практиці. Особлива увага була приділена навчанню за допомогою проектів, пісень, відео та театральних прийомів.

Усі учасники тренінгу отримали сертифікати та корисні матеріали. Також був підписаний меморандум про співпрацю між Чугуївською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 2 та громадською організацією «ГЛОБАЛ ОФІС».

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

До кого Ви звернетеся за допомогою у виборі професії

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031